Monday, September 24, 2012

Slimmerz Capsule

NEW PRODUCT !!

Nama produk : Slimmerz Capsule (NEW)
Berat : 250mg x 60 capsules
Harga : RM350.00 (SP)


"Produk Yang Mengubah Kualiti Berat Badan Manusia "
* Dirumuskan dengan kombinasi pati tumbuhan semula jadi yang berkualiti
* Dihasil berasaskan ‘Teori Sel Adipos’ yang terkini.
* Menguraikan lemak dengan pantas.
* Mengasingkan gula berlebihan di dalam darah dan pembentukan sel lemak yang baru.
* Menghapuskan lemak berlebihan di bahagian pinggang
* Menyingkirkan isi badan badan berlebihan di bahagian perut
* Menghapuskan himpunan lemak dibahagian punggung
* mempercepatkan penguraian lemak dibahagian peha
* Selamat, stabil dan berkesan.


Dengan berasaskan Teori Sel-sel Adipos, Kapsul Slimmerz menyingkirkan radikal bebas dengan pantas, mengaktifkan Mitokondria untuk menghasilkan tenaga dan mengeimbangkan Sel-sel Lemak Penyimpan & Sel-sel Lemak Penghasil tenaga demi mencapai kelangsingan.


5 CIRI UTAMA:
1) Meningkatkan penguraian tisu lemak.
2) Produk pelangsingan badan yang berkesan, sihat dan selamat.
3) Melangsingkan dan menyahtoksikkan badan, melicinkan kulit.
4) Melindungi otot dan mengekalkan kandungan air dalam badan, menyelaraskan kadar metabolismetisu adipos.
5) Menyingkirkan lemak tanpa mengurangkan kandungan air, tidak mengakibatkan cirit-birit atau memudaratkan organ dalaman.


FUNGSI PRODUK :
# Prinsip pengaktifan 5 kali ganda yang unik. Ia dapat mengaktifkan enzim lemak dan mencapai kadar penguraian lemak sehingga 32 kali ganda berbanding dengan sebelumnya.

# Selepas penggunaan produk selama 20 minit, ia dapat diserap dengan segera oleh tubuh badan dan menambahkan rembesan TGE dibahagian tubuh badan yang mempunyai himpunan lemak.

# Pati tumbuhan semulajadi yang diekstrak dengan bio-teknologi ini dapat memutuskan 'rantai penyerapan dan penghadaman' lemak dengan segera.

# Membetulkan metabolisme molekul lemak yang terganggu dibahagian tertentu atau secara keseluruhannya. Ia menguraikan sel lemak lebihan yang terkumpul dan mengawal pembentukan lemak baru.

# Penyelarasan metabolisme molekul lemak secara keseluruhan, menambahkan kandungan air yang diperluhan oleh tubuh badan, meningkatkan keanjalan dan kehalusan kulit.

# Mencantikan payu dara, punggung dan kulit. Memperbaiki peredaran darah, vena varikos dan membentuk ukuran badan yang menarik.


6 KEISTIMEWAAN:
1. Tiada kesan sampingan.
2. Harga berpatutan & nilai untuk wang.
3. Melangsing tanpa sebarang tekanan.
4. Kulit tidak menggeleber.
5. Tidak perlu berdiet.
6. Mudah dan pantas.

3 PERINGKAT UTAMA:
1. Penyahtoksikan
2. Rawatan
3. Konsolidasi


3 KEUNIKAN:
1. Tanpa ciri-birit
2. Tanpa berdiet
3. Tanpa rebound


LANGKAH - LANGKAH SLIMMERZ BERTINDAK:
  • Hari 1 hingga Hari 10:  Buncit, pinggang dan punggung terasa panas, lemak dalam badan dipecahkan dan toksin disingkirkan dari badan kita.
  • Hari 10 hingga Hari 20: Buncit, pinggang dan punggung makin berubah, terasa haba mengalir di dalam badan, lemak dipecahkan dengan pantas. Berat badan mengurang 2 kg hingga 3kg, ukuran pinggang mengurang 2 cm hingga 6 cm.
  • Hari 20 hingga Hari 30: Muka menjadi merah dan putih, badan menjadi langsing. Berat badan mengurang 2 kg hingga 3 kg lagi, ukuran pinggang mengurang 2 cm hingga 6 cm lagi.
  • Hari 30 hingga Hari 60: Memasuki peringkat ke-2. Slimmerz meningkatkan metabolisme lemak dan menyekat sel-sel lemak baru terbentuk. Membina keseimbangan di antara pengambilan dan penyerapan khasiat. Berat badan mengurang 2 kg hingga 6 kg.
  • Hari 60 hingga Hari 90: Memasuki peringkat konsolidasi. Slimmerz mengeimbangkan sel-sel lemak penyimpan dan sel-sel lemak penghasil tenaga. Lemak darah dikurangkan. Selepas berat badan ideal tercapai, ambil 1 kapsul setiap hari untuk 3 bulan.

HASIL:
1. Berat badan yang ideal.
2. Peningkatan kesihatan.

**DOS : 2 biji kapsul pagi dan 2 biji kapsul malam (sehari)

No comments:

Post a Comment